Integrity motorboats worden gebouwd in afmetingen van 32 tot 80 voet. Er zijn een 18-tal verschillende modellen en uitvoeringen, allen in polyester.Er zijn eurotrawlers, coastal express,SX series, cruiser modellen en SX Plus modellen. Allen  ruim en luxe uitgevoerd met zeewaardige rompen en een economisch brandstofverbruik. De Integrity werf is een betrouwbare partner en levert de schepen met CE certificaten A of B. Wij hebben een open oor voor uw wensen ten aanzien van de uitvoering en specificaties van uw Integrity (Semi custom built). Alle schepen worden getest door het International marine certification instituteI,  en voldoen aan de gestelde eisen zoals vastgelegd in de recreational craft directive 94/25/EC as amended by 2003/44/EC in samenhang met de essentiele veiligheidseisen 3.2 voor stabiliteit en vrijboord en 3.3 voor drijfvermogen en flotation. Ieder schip heeft zijn IMCI rapport en een declaration of conformity.Daarnaast wordt er een garantieovereenkomst door de werf afgegeven op zowel de romp en constructie alsmede garantie op de door de werf gemonteerde uitrusting. Onze slogan : Zeewaardig comfort en luxe.

Historie

De Integrity schepen worden gebouwd door Integrity motorboats. Deze zeer professionele werf werd in 1981 opgericht en heeft in de afgelopen 35 jaar meer dan 500 motor-jachten gebouwd. In de afgelopen 35jaar werden schepen verkocht naar Amerika, Australië, en Europa en hebben wij veel lof ontvangen van al onze gewaardeerde klanten. De Integrity medewerkers staan bekend om hun vakmanschap en onze technische vaardigheden staan borg voor kwaliteitsschepen. Integrity trawler yachts hebben internationaal een uitstekende reputatie.

Algemeen

Swanta-yachting is de exclusieve importeur  en werkt nauw samen met de dealers en de werf in het verder ontwikkelen van deze geweldige Integrity lijn. De prijs voor de schepen is competitief en steeds inclusief aflevering in Nederland in Euro’s. Alle schepen worden semi-custom build gebouwd in overeenstemming met uw wensen. Swanta-Yachting draagt zorg voor de bouwbegeleiding van uw schip. Directeur Frans Dellevoet heeft 30 jaar ervaring met zowel de watersport als zijn ervaringen in klantenservice en kontakten .

Integrity zal steeds de kwaliteit van zijn schepen optimaliseren en de modellenrange aanpassen aan de vraag van de markt, waarbij de uitstraling van het merk Integrity voortdurend zal worden benadrukt.