De modellenrange van de Integrity schepen is veelzijdig en kent de volgende modellen: Euro Trawlers, Coastal Express, Lobster,SX series en Cruising. Ieder type heeft zijn eigen kenmerken en is veelal leverbaar in verschillende afmetingen. Op de website zijn de modellen apart vermeld, met de verschillende typen. Maak kennis met Integrity schepen. Wilt u een deskundig advies of direkt persoonlijk contact, bel Swanta Yachting voor Nederland.

Wij wensen u een mooi vaarseizoen en hopen u als toekomstige relatie te mogen begroeten!

Integrity Trawlers Coastal Express

De Integrity Coastal Express (CE) serie is synoniem voor stijl, comfort en prestaties. Sinds de introductie hebben deze boten de bijzondere aandacht getrokken van veel jachtbezitters. De Coastal Express schepen zijn in vergelijking met andere merken onvergelijkbaar en buitengewoon luxe, ruim en stijlvol uitgerust. Het is mogelijk om uw speciale wensen aan te passen en zo is ieder schip “semi custom built”. De ruime flybridge nodigt uit om heerlijk van het buitenleven te genieten terwijl onder dek er veel leefruimte is. Of u nu op zee of op het binnenwater vaart, de coastal express geeft u zeewaardig comfort en luxe. In deze serie zijn 3 lengtes leverbaar:  55, 65 en 80 voet.

Ga voor stijl, comfort en prestaties, ga voor Coastal Express!


Integrity Trawlers Cruising

De Integrity Cruising serie zijn droomschepen met veel ruimte om te genieten van de zon. Zo heeft het voordek een comfortabel ligmatras en zitbank. De flybridge is uitgerust met een ruim zitgedeelte, koelkast, BBQ en een aanrechtje met stromend water. Natuurlijk is daar ook plaats voor uw bijboot. De mooi gestijlde FRP radarbeugel is neerklapbaar en is geschikt om uw navigatieapparatuur op te monteren. Aan dek heeft u aan beide zijden brede gangboorden. Het achterdek is ruim en heeft twee deuren om af te kunnen dalen naar het geïntegreerde zwemplatform. De inrichting van het schip is fraai en comfortabel. Een mooie keuken, gezellige salon, prachtig apart stuurhuis en onderdeks 3 ruime slaaphutten, twee aparte douches en toiletten. De motorruimte geeft de mogelijkheid om twee motoren te plaatsen en apparatuur zoals generator, stabilizers, boilers etc.

Droom weg op een Cruising van Integrity Trawlers!


Integrity Trawlers Euro Trawlers

De Eurotrawler is het klassieke trawlermodel en is leverbaar in , 34, 38, 44 en 47 voet. Deze serie kenmerkt zich door de grote fly-bridge en het ruime achterdek.U kunt ook kiezen voor de trawler zonder flybridge. U kunt echt van het buitengebeuren genieten. Het dekhuis staat centraal op het schip en via de zijdekken kunt u eenvoudig naar het voor of achterschip. Het interieur omvat een keuken, salon en stuurpositie.  In de voorpunt, een paar treden lager, bevinden zich de comfortabele eigenaarshut, het toilet met aparte douche en het gastenverblijf. Alles is prachtig met teak afgewerkt.

U zult zich thuis voelen op de Eurotrawler van Integrity!


SX Plus semi displacement

THE ALL NEW SX PLUS RANGE

Introducing the new Integrity PLUS range which represents the next step in the evolution of tried and tested motor yacht design, with all the style, safety, comfort and reliability that are hallmarks of Integrity, and now with a whole new pace. The new Integrity SX PLUS features the styling enhancements of the popular Integrity SX model with the addition of a higher cruising speed for those seeking greater performance.

We expect new models in this range  350, 390, 430, 470.

 

 

 

 

 

 


SX range

De SX range komt voort uit de wensen van de klanten. Luxe afwerking , aandacht voor detail en een uitgekiende ruimteindeling..De nieuwe zeewaardige romp kan een snelheid bereiken van ruim 14 knopen.Er is een grote keuze in de verschillende opties. De SX range wordt semi-custom gebouwd. Uw wensen kunnen zeker worden vervuld. Er zijn 4 modellen 340SX,380SX,460SX  .Ook leverbaar met flybridge